Kızkalesi Otel Fiyatları

Akdeniz’de deniz ticareti ve korsan saldırıları ile ün kazanan korykos şehrinin kralı kızı için denizin ortasına bir kale yaptırır. NE var ki güvende olması için yaptırdığı kale kralın kızının sonu olacaktır. Kaderden kaçılamayacağını anlatan bu efsane kızkalesi otelleri lobilerinde yabancı turistlere anlatılırken duyarsanız sakın şaşırmayın.

Her yıl binlerce yabancı turistin zaman geçirdiği bu bölgede denizin tam ortasında heybetli bir dağ gibi duran Kızkalesi ve doğa ile iç içe konuşlanan oteller size sağlık ve huzur sağlayan bir tatil imkanı veriyor. Tatilde alışılmış kalabalık beldelerden sıkıldıysanız ve artık yeni yerler keşfetmek istiyorsanız kızkalesi otelleri bu yıl tatil planı yaparken aklınızda bulunsun. Her yıl bodrum, çeşme ya da alanya tatillerinden sıkıldıysanız size hem doğa hem de tarih sunan Mersin’de uygun fiyat teklifleri alarak tatilinizi yapabilirsiniz. Erken rezervasyon ile fiyatı yarı yarıya indirebileceğiniz gibi ailecek yapılan tatillerde daha geniş bir oda alabilirsiniz. Japon turistlerin her yıl aksatmadan geldiği Kızkalesi tarih kokan duvarları ile yerli ve yabancı turistlere unutulmaz bir tatil yaşatmak için ideal özelliklere sahiptir.

Kızkalesi Otelleri Rezervasyon

Mersin’e toplam uzaklığı 60 kilometre olan bu bölgeye günün her saati toplu ulaşım vardır. Mersin’e uzak olmasına rağmen kendi popülerliği ile giderek daha merkezi bir hal alan Kızkalesi deniz ve orman tutkunlarına bu iki tutkularını bir arada yaşama imkanı sunuyor. Tatilde dinlenmek ve yeni yerler keşfetmek için ideal özelliklere sahip olan bu bölgede kızkalesi otelleri size tarihle iç içe bir tatil imkanını sağlıyor. Otellerin balkonunda sabah kahvaltınızı yaparken kızkalesini izleyerek yüzyıllar önce o kalede yaşayan prensesin hüzünlü kaderini düşünebilirsiniz. Zaman kaybetmeden otel rezervasyonu yaptırmak ve iyi bir oda ayırtmak için online olarak ya da iletişim numaralarını kullanarak bizimle iletişime geçebilirsiniz. Kararınızı erken vererek hem oda bulma şansınızı artırın hem de daha uygun fiyat seçenekleri ile odanızı ayırtın. Tatilden beklediğiniz ne varsa Kızkalesi size hepsini sunacak kapasitededir. Kızkalesi otellerinde tatil yapmak için vakit kaybetmeyin hemen iletişime geçerek rezervasyon yaptırın!

Bir Cevap Yazın

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formPost comment